• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage

Om Himmelrum

Hjertelig velkommen til Himmelrum.dk! Det glæder mig at byde dig velkommen til mit farverige festunivers.

Mit navn er Anitta. Jeg er mor til 3 krudtugler, og jeg har gennem årerne haft en hel del tema'er til fødselsdage, barnedåbe, konfirmationer og andre mærkedage. Ofte har jeg jagtet rundt for at finde pynten til at skabe de helt rigtige rammer, og jeg ved hvor meget det betyder, at man selv er med til at præge livets store øjeblikke.

At oprette Himmelrum har været en drøm i flere år! I 2017 bestilte jeg mit domæne, men først i slutningen af 2020 tænkte jeg, at 'Nu gør jeg det!'  Jeg begyndte derefor at gøre de indledende øvelser i slutningen af 2020, og efter 'ups and downs' var jeg endelig klar til at åbne i april 2021. 

Himmelrum sætter kulør på enhver festlig anledning, og vi gør vores yderste for at vores kunder får en ægte god vestjysk service. Begivenheder kan pyntes både stort og flot, men det er ligeså vigtigt for mig at frembringe den mere hyggelige og enkle stil. Du behøver ikke særlig meget (hverken tid eller penge) for at få sat nogle ekstra hyggelige rammer. Følg med ovre på Facebook eller Instagram, hvor jeg løbende vil komme med inspiration til fester i alle afskygninger.

Det er også vigtigt for mig, at en flot fest ikke behøver at sprænge budgettet. Derfor vil meget til børnefødselsdage sælges i enkelt stk. så der ikke skal betales for mere, end der reelt er brug for. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail info@himmelrum.dk uanset hvad det måtte være. Ris og ros, spørgsmål, brug for sparring, brug for ideer eller inspiration, så vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig!

Endnu engang velkommen til!

Anitta