• Fri fragt over 499,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Himmelrum ApS
Nørrevang 21
7500 Holstebro
CVR-nr: 41785268
E-Mail: info@himmelrum.dk
Telefonnummer: 93607557
 
Ordrebekræftelse:
Når du har valgt dine ønsket varer, lagt dem i indkøbskurven og gennemført betalingen, vi du modtage en automatisk genereret e-mail med din ordrebekræftelse. Din ordrebekræftelses sendes på den mailadresse du indtaster under dine oplysninger.
 
Priser:
Alle priser ved Himmelrum.dk er angivet i DKK og er inkl. 25% moms.
Himmelrum.dk modtager betaling med VISA-Dankort, Visa, Mastercard, mobilePay, Anyday. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi trækker ikke kort eller betalingsgebyr.
Himmelrum.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol for at sikre dig den bedste online sikkerhed.
Betaling:
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil vi sender varen.
Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper
 
Fragt:
Vi sender vores pakker med GLS til nærmeste GLS pakkeshop. Vores leveringstid er 1-3 hverdage.
Fragtprisen til pakkeshop er 39 kr. Afhentning er altid gratis. Fri fragt ved 499 kr. Himmelrum leverer kun pakker til Danmark.
Du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse.
BEMÆRK: Når din pakke er ankommet til valgte GLS pakkeshop, skal den afhentes inden 7 dage. Herefter sendes den automatisk retur. Prisen for ikke afhentede pakker starter ved 39 kr. 
 
Afhentning:
Det er muligt at afhente varerne direkte ved os, så undgår du fragtomkostninger. Når din ordre er klar til afhenting modtager du en SMS med koden til vores afhentningsboks. Herefter kan ordre hentes når det passer dig. 
BEMÆRK: Din ordre skal afhentes inden 7 dage efter bestilling.
 
Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Du skal sende en mail til info@himmelrum.dk hvor du tydeligt skriver du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Afhentes pakken ikke hæfter du for de reelle returomkostninger, vi bliver pålagt af fragtfirmaet ved mangende afhentning. Prisen for returfragt ved manglende afhentning starter i øjeblikket ved 39 kr.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 
Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Vi tilbagebetaler beløbet til det kort du har betalt med ved bestilling.
Vi anbefaler du sender varen retur i den emballage du modtog den i.
Vi sender en returlabel til GLS du selv skal printe, så du nemt kan aflevere pakken i en pakkeshop nær dig. Returlablen koster 39 kr. der bliver fratrukket din ordreværdi når vi refunderer det totale beløb.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen sendes til:
Himmelrum ApS
Nørrevang 21
7500 Holstebro
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 
Reklamationsret:
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter efter fejlen er opdaget, vil fejlen altid reklamationen altid være retidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Himmelrum ApS
Nørrevang 21
7500 Holstebro
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
 
Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Himmelrum ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på himmelrum.dk er Himmelrum ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@himmelrum.dk. 
 
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@himmelrum.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her  
Himmelrum.dk er ansvarlige efter dansk rets ufravigelige regler.
Himmelrum.dk er ikke ansvarlig for forsinkelse eller manglende opfyldelse af aftale, hvis der foreligger Force Majeure
 
 
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Himmelrum ApS
Adresse: Nørrevang 21
Postnr. og by: 7500 Holstebro
e-mail: info@himmelrum.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.01.2024